Restoran Kadena

ID korisnika: R1403
Dobro nam došli!
Restoran Kadena smjestio se na Zenti ponad lučice i plaže. S terase restorana pruža se pogled na Brač, Šoltu i Hvar, a gosti ne ostaju uskraćeni za taj pogled niti zimi, jer ih od njega dijeli samo staklena stjenka.

U ekskluzivno uređenoj sali restorana cijeli je jedan zid ukrašen bocama, a to je ujedno i izložbeni prostor preko 400 kvalitetnih i vrhunskih vina koje gostima prezentira sommelier Damir Slavaković. Veliki broj vrhunskih vina može se naručiti na čaše, a dio restorana čini i lounge bar u kome se često održavaju vodene vinske degustacije.
Otvaramo vam svoja vrata u savršeni svijet vrhunske gastronomije i najboljih hrvatskih i svijetskih vina. U predivnom spoju mora, sunca i vjetra uronite svim svojim osjetilima u jednu novu priču, priču kojom vas vodi naše vrhunsko osoblje.
Osnovne odrednice kuhinje su kreativnost i sofisticirana priprema vrhunskih namirnica, a riblje i mesne delicije mogu se uz pojedinačne narudžbe kušati u većem broju sljedova kroz degustacijske menije. Uz lokalne namirnice od kojih svaka ima svoju priču gostima se nude i jela s tartufima, šparogama, divljom rižom.
Damir Slavković
Nikola Eterović
Broj mjesta u unutarnjem dijelu 100: na terasi 85. Parking mjesta 25
Na vinskoj karti nalazi se veliki broj svjetskih i hrvastkih vina
PDF
SAUVIGNON Bolfan (Hrvatsko Zagorje) POŠIP Milan (Dalmacija - Kaštela) GRK Zure (Dalmacija, otok Korčula) PROŠEK HEKTOROVICH Tomić (Dalmacija, otok Hvar) CORONA GRANDE Benvenuti (Istra) PHAROS GRAND CRU Plančić (Dalmacija, otok Hvar) JAKOB Jakobović Ilija (Slavonija, Kutjevo) CABERNET SAUVIGNON Korlat (Dalmacija) DEBIT Bibich (Dalmacija, Plastovo) GRAŠEVINA PRINCIPOVAC Iločki podrumi (Slavonija, Ilok)
Svaki dan od 9 - 23 sata
Gotovina, sve vrste kartica
kadena 13.png
kadena 1.png
kadena 11.png
kadena 2.png
kadena 7.png
kadena 3.png
kadena 12.png
kadena 5.png
kadena 9.png
kadena 6.png
kadena 8.png
kadena 10.png
21000 Split
Ivana pl. Zajca 4
+385 91 522 6685
+385 21 389 400
info@restorankadena.com